Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Τον θυμάστε;




















Δεν σας λέει κάτι η φάτσα του; Πιθανότατα θα σας πει κάτι το όνομα Ασημάκης Κατσούλας. Ούτε αυτό σας λέει κάτι; Μάλλον είστε μικρής ηλικίας ή τόσο μεγάλης που η μνήμη σας έχει αρχίσει να κάνει κενά. Ο άνθρωπος αυτός που λέτε πριν πολλά χρόνια μαζί με το συνεργό του Μάνο Δημητροκάλη είχαν ταράξει τα νερά της Ελληνικής κοινωνίας. Είχαν φτάσει σε σημείο να γίνουν και επεισόδιο στην Ανατομία ενός Εγκλήματος. Είχαν γίνει γνωστοί ως σατανιστές της Παλλήνης. Είχαν διαπράξει μια σειρά από φόνους και τους δικαιόλογησαν λέγοντας πως είναι λάτρεις του Σάτανα και εκτελούσαν διατάγες του. Όταν τους συνέλαβαν προσπάθησαν να ρίξουν ο ένας στον άλλο την ευθύνη για κάθε φόνο αλλά απέτυχαν και τιμωρήθηκαν αμφότεροι με δις ισόβια και ταυτόχρονα συνειδητοποίησαν πως δεν θα έβγαιναν ποτέ ξανά από τη φυλακή. Α ναι, ο Κατσούλας ήταν το αφέντικο της όλης υπόθεσης.

Πέρα από τους φόνους έγιναν περισσότερο γνωστοί επειδή εξαιτίας τους μαθεύτηκε στην Ελλάδα η λατρεία του Σατανά. Μέχρι τότε το ευρύ κοινό αγνοούσε την συγκεκριμένη θρησκευτική πεποίθηση και ξαφνιάστηκε πολύ. Μάνες τρέχανε στις εκκλησίες τα παιδιά τους, αγοράζαν κομποσκοίνια, έκαναν τάματα σε κάθε άγιο που υπήρχε. Ο Κατσούλας έγινε συνώνυμο με το Σατανά, έγινε χειρότερος και από το Lavey, ήταν η ενσάρκωση του απόλυτου κακού. Η ακριβής σχέση βέβαια του Κατσούλα με το σατανισμό παραμένει υπερβολικά αστεία.

Μυήθηκε στα κόλπα όταν αγόρασε ένα cd των Ιron Maiden και βγαίνοντας από το δισκάδικο τον πλησίασε κάποιος άγνωστος και τον ρώτησε αν θέλει να γίνουν πραγματικότητα όλοι αυτοί οι υπέροχοι στίχοι. Η ταυτότητα του αγνώστου δεν έχει αποκαλυφθεί πιθανότατα να είναι ο ίδιος ο Αντίχριστος. Ήταν και η περίοδος που ανακάλυπτα τη heavy metal μουσική πως να μη με ρωτήσει η μάνα μου για τους στίχους των τραγουδιών. Δεν γνωρίζω βέβαια αν έγιναν ποτέ πραγματικότητα οι στίχοι του Alexander the Great και αν ο Κατσούλας μεταφέρθηκε στην αρχαία Μακεδονία, ούτε αν ένιωσε τα συναισθήματα ενός ανθρώπου που οδηγείται στο εκτελεστικό απόσπασμα, ούτε αν πήδηξε τελικά κάποια πόρνη σαν τη Charlotte the Harlot. To σίγουρο είναι ότι απέκτησε υπερφυσικές ικανότητες. Όταν πλησίασε την ιέρεια του, την Μαργιέτη, την εντυπωσίασε βγάζοντας άλατι από την παλάμη του. Πως να μην τον ερωτευτεί αμέσως; Δεν λέω είναι μια χρήσιμη ικανότητα ιδιαίτερα όταν τρως μεσημεριάνο και βαριέσαι να πας στο ντουλάπι να φέρεις το αλάτι αλλά με το Σατανισμό δεν πρέπει να έχει ιδιαίτερη σχέση. Που να έβλεπε και τον Ούρι Γκέλερ να φυτρώνει φασολιές τι θα έλεγε. Το μεγαλύτερο στοιχείο που τους συνδέει με το Σατανισμό ήταν η δολοφονία μιας κοπέλας με τα πρότυπα σατανικής τελετής. Προσποιήθηκαν πως ήταν αστυνόμοι, την έβαλαν στο αμάξι, τη μετέφεραν σε ένα απόμερο μέρος και εκεί τη σκότωσαν χτυπώντας τη με μια βαριά πέτρα στο κεφάλι. Μόνο στην Ελλάδα δυο βαρεμένα παιδιά μπορούν να προκαλέσουν τόσο τρόμο επικαλούμενοι μια άσχετη αιτία. Δυστυχώς αν και πέρασαν πολλά χρόνια από τότε τίποτα δεν φαίνεται να έχει αλλάξει.

Φτάνοντας στο σήμερα θα με ρωτήσετε και με το δίκιο σας ''που τα θυμηθηκες όλα αυτά ρε μπούφο;''. Αν το αναρωτηθήκατε στα αλήθεια δεν μάθατε τις νέες εξελίξεις. Ο Κατσούλας ξαναχτύπησε μέσα από τη φυλακή και κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου. Έπαιρνε τηλέφωνα μαζί με ένα συγκρατούμενό του σε δυο κορίτσια ηλικίας 11 και 12 χρονών και τους ζητούσαν να βγάλουν τα ρούχα τους για να τις κάνουν εξετάσεις DNA. Ας ελπίσω ότι δεν θα ρίξει την ευθύνη και για αυτή την πράξη στον Σατανά. Ας ελπίσω ότι όλοι πλέον θα καταλάβουν ότι μιλάμε για ένα ψυχικά άρρωστο άνθρωπο. Στην τελική τον Σατανά τον ίδιο τον ρωτήσατε αν θέλει το όνομά του να είναι συνώνυμο με αυτό του Κατσούλα; Τον βλέπω και αυτόν να το το γυρνάει στο Χριστιανισμό αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

3 σχόλια: