Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Ένα καλό και ένα δυσάρεστο

Οι ευτυχίες στην ζωή σπάνια έρχονται δυο δυο. Διαφέρουν από τους Χιώτες. Οι συμφορές πάλι έρχονται και δέκα δέκα άμα λάχει. Ευτυχώς σήμερα είχαμε και από τα δύο. Συνηθισμένη ερώτηση; Με ποιο να ξεκινήσω;

Πάμε στο δυσάρεστο για να ακούσουμε στο τέλος το ευχάριστο και να μας μείνει χαρούμενη αίσθηση. Αφορά την αγαπημένη μου σειρά. Φυσικά το lost. Προέκυψαν προβλήματα με τους ηθοποιούς. Μετά από πολλά χρόνια που συνεργάζονται βγήκαν στο προσκήνιο οι διαφορές τους. Το αποτέλεσμα είναι να έχουν παγώσει τα γυρίσματα. Μετά το δωδέκατο(το επόμενο δηλαδή) δεν έχουν γυριστεί άλλα. Οι σεναριογράφοι και οι παραγωγοί δεν ξέρουν τι θα κάνουν. Το πιο πιθανό είναι να δούμε για φετος μόνο 12 και τα υπόλοιπα να συμπληρωθούν στον επόμενο και τελευταίο κύκλο. Αν όλα πάνε καλά. Ας μην επεκταθώ παραπάνω. Το διαδικτυο έχει κατακλυστεί από αυτή την σοκαριστική είδηση και ήδη έχουν γραφεί πολλά σχετικά με το παρασκήνιο. Μια έρευνα να κάνετε θα βρείτε πολλά.

Το ευχάριστο ήταν κάτι που περίμενα μέρα με την μέρα να ανακοινωθεί. Πλέον με απόφαση του Υπουργού Άμυνας η υποχρεωτική στρατιωτική θητεία έγινε 9 μήνες. Αυτό θα ισχύει για όλες τις σειρές που έφυγαν μέσα στο 2009. Άτυχα τα παιδιά που έφυγαν Νοέμβρη του 2008 αλλά πάντα θα υπάρχουν και τέτοιοι. Τίποτα πιο καλό δεν θα μπορούσα να ακούσω. Οκ δεν επισκιάσε εντελώς την πίκρα με το λοστ αλλά δίνει κουράγιο σε εμένα και σε πολλούς ακόμα που περιμένουν για να κάνουν την θητεία τους. Οι εννιά μήνες περνάνε πολύ πιο εύκολα. Τρεις μήνες λιγότερου καψίματος και υπακοής σε ανούσιες εντολές. Ευχαριστώ Θεέ μου.

2 σχόλια:

  1. ναι οκ. ένα πρωταπριλιάτικο καλαμπουράκι που απευθυνόταν μόνο σε εμένα. δεν χρειάζεται να απαντήσει κανείς. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τη 3η παραγραφο κατι θα εγραφα σαν συμπασχων αλλα δε βαριεσαι :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή