Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Lost season 5 Episode 11 - Whatever happened, happened

Πρόβλημα με τους υπότιτλους σήμερα. Συνήθως στις εντακάμιση περίπου ήταν έτοιμοι. Σήμερα μας βγήκαν κοντά στις δυο. Μεγάλη πίκρα να έχεις το επεισόδιο και όχι τους υπότιτλους. Δεν άντεξα και το είδα δύο φορές. Μια χωρίς και μια με. Το θετικό είναι και ότι χωρίς δεν είχα σπουδαίο πρόβλημα να το καταλάβω. Καλά δεν έπιανα και κάθε λέξη αλλά το γενικό νόημα το έπιασα άνετα. Τα Αγγλικά μου δεν είναι τελικά τόσο άθλια όσο νόμιζα.

Πολύ καλό επεισόδιο το σημερινό. Το χρειαζόμασταν μετά από ένα μέτριο και ένα απλώς καλό. Συνεχίζει την ιστορία στο 1977. Τρεχάτε ποδαράκια μου να σώσουμε τον Μπεν η υπόθεση. Ήταν ωραίο να βλέπεις τόσους ανθρώπους που έχουν ταλαιπωρηθεί και έχουν οδηγηθεί στα όρια τους από τον Μπεν να προσπαθούν να τον κρατήσουν στην ζωή. Και σπόρος που είναι και αναίσθητος εξακολουθεί να είναι τσάτσος. Σήμερα συμπάθησα και τον Τζακ λόγω της αντίδρασης του όταν του ζητήθηκε να βοηθήσει τον Μπεν. Θα μου περάσει το ξέρω. Έχω μπερδευτεί λίγο σε ένα θέμα και θα χρειαστώ βοήθεια. Ο Ρίτσαρν ήξερε τον Μπεν επειδή τον είχε ήδη όπως μας έδειξαν στους προηγούμενους κύκλους ή τον είχε αναφέρει ο Λοκ όταν ταξίδευε στον χρόνο; Μάλλον το πρώτο. Πήγε στον Μπεν στην καλύβα του Τζέηκομπ ή απλά ιδέα μου ήταν; Αν είναι όντως έτσι το τι ακριβώς παίζει με τον κύριο φάντασμα, οπτασία προσθέστε ότι άλλο θέλετε θα μας το εξηγήσουν στα τελευταία επεισόδια του έκτου κύκλου. Μην χαθεί και το σασπένς. Το επόμενο μάλλον θα είναι με Λοκ και Μπεν στα γεράματα όμως. Καιρό είχαμε να τους δούμε και αυτούς. Χρειαζόμαστε αρκετές πληροφορίες και από εκείνο το στρατόπεδο.

Επιστροφή στο νησί το άλλο θέμα. Πλέον μάθαμε πως πήρε την απόφαση και η Κέητ. Μοναδικό κενό πλέον ο Χιούγκο. Αναμένουμε. Να πω την αλήθεια το περίμενα πιο πολυδιάστατο. Ότι της έκλεψαν οι δικηγόροι τον Άαρον εκβιαζοντάς την. Τελικά υπερίσχυσε η ανθρώπινη της πλευρά. Ωραίος και ο χαρακτήρας της Κάσιντυ. Η Κέητ πάντως πολύ μιλάει για όσα έγιναν στο νησί και τους βλέπω να γίνονται βούκινο. Τζάμπα ο κόπος να τα κρύψουν. Δεν προλαβαίνω να πω παραπάνω και χαιρετώ κάπου εδώ. Α όχι αυτό πρέπει να το πω. Ο διάλογος Μάιλς - Χιούγκο ήταν απολαυστικός. Σαν να σπάνε πλάκα οι σεναριογράφοι με όλες τις συζητήσεις που κάνουμε εμείς οι φανατικοί με ταξίδια στον χρόνο. Ότι θα συζητούσανε δυο από εμάς τα έβαλαν στο στόμα δύο πρωταγωνιστών. Κορυφή. Τα λέμε σε μια βδομάδα.

2 σχόλια:

  1. Δεν τον πήγε στην καλύβα του Τζέικομπ, αλλά στον ναό, εκεί όπου από ότι μας έδειξε κατοικεί ο μαύρος καπνός.

    Πολύ καλό το επ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μιας και έχεις όλες τις απαντήσεις και επειδή βαριέμαι να ψάχνω στο imdb να σε ρωτήσω. στο τέλος λένε στον Ρίτσαρντ ότι ίσως πρέπει να το πουν στην Έλλη και τον Τσαρλς. Οκ ο δεύτερος είναι μάλλον ο Γουίντμορ. Η πρώτη λες να είναι η μάνα του Φάραντεη; Δεν θυμάμαι το μικρό της με σιγουριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή