Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

H ακατάλληλη γυναίκα

Το blog πλέον βαδίζει σε διαφορετικά μονοπάτια. Η θεματολογία του δεν είναι πλέον οι ταινίες, η μουσική, το καλαμπούρι, το καμμένο χιούμορ. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για διαπροσωπικές σχέσεις, συμβίωση με το άλλο φύλο, κοινωνικότητα κτλ. Επειδή η κουβέντα για την ιδανική γυναίκα είναι πολύ δύσκολη και πολυδιάστατη θα την αφήσω σε πιο έμπειρους και ουσιαστικούς ανθρώπους όπως η Στεφανίδου και θα ασχοληθώ με το ακριβώς αντίθετο δηλαδή την πιο ακατάλληλη γυναίκα. Εκεί έξω πιστεύετε πως υπάρχει το άλλο σας μισό, ο φύλακας άγγελος σας, ο ιδανικός άνθρωπος της ζωής σας γιατί λοιπόν να μην πιστέψετε πως υπάρχει ο δαιμονικός δαίμονας σας, το απόλυτο σίχαμα, η κινούμενη βιοχλαπάτσα που σας προκαλεί εμετό.

Πέρα από τους χαρακτηρισμούς ας εμβαθύνουμε λίγο στις παραπάνω έννοιες. Πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε τη βιοχλαπάτσα; Είναι η κοπέλα που γνώρισες εχθές ο σατανικός σου σατανάς; Είναι το τέρας που θα χαραμίσεις μαζί του την υπόλοιπη ζωή σου; Πως θα μπορέσω να την αποφύγω αμέσως για να γλιτώσω από τα διψασμένα για αίμα γλοιώδης της πλοκάμια;
Για αυτό είμαι εδώ αγαπητέ αναγνώστη για να σε βοηθήσω, να σε σώσω από τον επικείμενο πόνο.

Οι οδηγίες θα είναι σύντομες και περιεκτικές. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να προσέξεις είναι η εμφάνιση και το στυλ. Το ένα της δόντι θα δείχνει ανατολή και το άλλο δύση ενώ εκείνα που αντιστοιχούν στο βορρά και το νότο θα λείπουν. Τα μαλλιά της θα είναι κοντοκουρεμένα από κουρέα που πάσχει από Πάρκινσον και η προηγούμενη επαγγελματική του εμπειρία ήταν τα πρόβατα στη στάνη του πατέρα του. Πιθανότατα θα φοράει γυαλιά για να δείχνει κουλτουριάρα. Όχι απλά καθημερινά γυαλιά. Θα είναι στα πιο άκυρα χρώματα και τύπους. Η κουλτούρα αν δεν είναι φλου και ακατέργαστα επιτηδευμένη δεν έχει νόημα. Θα σου μιλάει συνεχώς για βιβλία που έχει διαβάσει και το πόσο επηρεασμένη είναι από αυτά. Αν πας σπίτι της δεν θα βρεις ούτε ένα γιατί πολύ απλά δεν τα έχει διαβάσει, πόσο μάλλον να τα αγοράσει, απλώς πάτησε στο Google π.χ περίληψη Άμλετ και έτσι έγινε γνώστης του έργου του Shakespear.

Tέτοιος υψηλός δείκτης νοημοσύνης και αστείρευτες γνώσεις δεν μπορούν να χαραμίζονται και έτσι απλά θα προσπαθήσει να μεταδώσει στους γύρω της την ευφυΐα της. Θα ασχολείται με κάποιον τρόπο με την τέχνη, θα είναι το κοριτσάκι που στο δημοτικό θα ζωγραφίζει καρδούλες στο θρανίο και θα βαριαστενάζει, στο γυμνάσιο θα αμολάει τέμπερες στο χαρτί το οποίο θα διπλώνει στη μέση και όταν το ανοίγει θα αναστενάζει και τέλος όταν γίνει 18 θα κοστολογεί η ίδια τους πίνακες της γιατί κανείς άλλος δεν θα ενδιαφερθεί. Το πιο πιθανό πάντως είναι να σκαρφίζεται στιχάκια. Ξεκινάει από το ''μικρέ Αντώνη, μη μου κάνεις το βαρύ πεπόνι, έλα λίγο από εδώ, να μου πιάσεις τον ποπό'', το οποίο μεταμορφώνεται σε ''αγάπη, σεξ, λατρεία, Τσεχοσλοβακία όλη μου η ζωή μια ασπρόμαυρη ταινία'' με το πολιτικό μήνυμα να υποβόσκει και τελικά καταλήγει να εκτιμά την αξία των καθημερινών πραγμάτων επειδή διάβασε το Secret.

Αγαπητέ αναγνώστη αν ακόμα δεν είσαι σε θέση να κατανοήσεις την ύπαρξη της ακατάλληλης γυναίκας ίσως η οπτικοποίηση των λεγομένων μου να σε βοηθήσει.


2 σχόλια:

  1. δε με βλεπεις, αλλα χειροκροτω με το ενα μου χερι χτυπωντας το γραφειο ενω με το αλλο γραφω αυτο το σχολιο και παταω "Δημοσίευση σχολίου"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χα χα! και το χειρότερο είναι ότι γίνονται και εισαγωγή στον τόπο μου τούτα τα προϊόντα. αλλά καλά να πάθουμε, εμείς σας έχουμε μολύνει με βίσση, χατζηγιάννη και τόσα άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή