Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Guitar Hero

Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου που με έφεραν στην ζωή και που μου αγόρασαν το playstation 3. Να ευχαριστήσω επίσης και την sony γιατί χωρίς αυτήν δεν θα υπήρχε η κονσόλα. Τέλος θα ευχαριστήσω και το παιχνίδι guitar hero που έκανε ένα όνειρο μου πραγματικότητα.

Μου έδωσαν και μια κιθάρα. Την πέρασα γύρω από το λαιμό μου, ένιωσα έτοιμος να ροκάρω με ανελέητο ρυθμό αλλά μπα. Τίποτα. Είχε ένα ελάττωμα. Πάτησα το κουμπί, το ps3 θα έπρεπε να την αναγνωρίσει αλλά μάταια. Ξενέρωμα. Ευτυχώς έπαιζε και με το χειριστήριο. Τώρα θα μου πείτε γίνεσαι ροκ σταρ πατώντας L1,R1 και θα έχετε δίκιο αλλά γραμμένους σας έχω. Επίπεδο δυσκολίας easy. Τι να κάνω, δεν γεννήθηκα Satriani. Σκούρα τα πράγματα στην αρχή. Τρια κουμπιά όλα και όλα αλλά εγώ ασυγχρόνιστος. Βέβαια όπως θέλουν να λένε και όλοι οι σύγχρονοι αμπελοφιλόσοφοι όταν θέλεις να γίνεις κάτι θα το πετύχεις. Είχαν δίκιο τελικά. Μόνο στο playstation όμως και μόνο στο εύκολο επίπεδο. Κάνω λίγη εξάσκηση και μέσα σε μια μέρα ξεκίνησε η καριέρα μου.

Δοκιμαστικά για αρχή. Βγάζω για πλάκα τα τρία από τα τέσσερα και ξεκινάει η λαμπρή μου καριέρα. Ήδη έχω αρχίσει να ψωνίζομαι. Σιγά το τραγούδι το school's out. Με την πρώτη το έπαιξα. Γελοίο. Το barracuda των heart είναι κλάσεις ανώτερο. Τα εύκολα τραγούδια δεν τα ακούω πλέον. Είμαι γεννημένος για τα δύσκολα. Κέρδισα τον slash και τον morello σε διαγωνισμό κιθάρας. Τζαμάραμε μαζί στο welcome to the jungle και στο bulls on parade. Σε μια εμφάνιση έπαιξα slipknot και καπάκι muse. Αυτό ούτε στα καλύτερα μου όνειρα δεν μπορούσα να το φανταστώ. Tenacious d, kiss, killers, black sabbath,disturbed, sex pistols, cream, δεν άφησα κάτι άπαiχτο. Η μεγάλη κόλαση ήταν το the number of the beast. Να έμπαινε κανένας μέσα στο σπίτι να με έβλεπε να χτυπιέμαι κρατώντας ένα χειριστήριο και θα έχανε πάσα ιδέα. Τώρα με περιμένουν οι slayer. Κακά τα ψέματα. Η μουσική σκηνή με χρειάζεται. Έχω λαμπρό μέλλον. Οι γειτονές μου δεν πρέπει να ενοχλούνται από την μουσική. Πρέπει να είναι περήφανοι που μένουν δίπλα σε έναν σταρ.

10 σχόλια:

  1. δε συγκρίνεται με το real deal ομως :)

    give it a try

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πως το λενε να δεις;
    too young to die, too old for rock n roll :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τσκ τσκ
    υπερβολες.
    υπαρχει παντα ο Λεμι να αποδεικνυει τα αντιθετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ebgala thn psyxh mou panw sto Guitar Hero 2 kai ta daxtyla mou sto expert mode. Anypomonw na parw play 3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o xristos kai i panagia!!

    25 xronon gaidouri sou piran doro playstation??

    tasos :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αχ.

    μου θυμιζεις τοτε που ειχα παρει την πρωτη μου κιθαρα και επαιζα τα σολο του powerslave πρωι, μεσημερι, βραδυ μετα απο καθε γευμα...

    ΟΡΓΑΣΜΟΣ να'ουμε.

    τωρα θα μου πεις, συγκρινεται το ματζαφλαρι με ολοκληρο κοντρολλερ ps3? φυσικα και οχι.

    μερι κριστμας ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τασο στα 24 μου το πηραν. τοτε ημουν παιδακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ασε τρελο κολλημα....Με εδιωχνε απο το σπιτι αλλα εγω δεν εφευγα...Μια μερα απ τις 3μμ ηταν να την κανω και ξεκολλησα στις 11....

    ΑπάντησηΔιαγραφή