Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Tυχαίο; Δεν νομίζω

Καγκούρικος ο τίτλος και χιλιοειπωμένος για να κεντρίσει το αρχικό ενδιαφέρον του κάθε άσχετου αναγνώστη. Για το Mundial θέλω να πω μια κουβέντα. Δεν σηκώνω πολλές αναλύσεις γιατί το ποδόσφαιρο δεν το καταλάβαινα πότε σε μεγάλο βαθμό και η αδυναμία μου παραμένει το μπάσκετ. Εντάξει, το παρακολουθώ και να αναμένω με αγωνία τα νοκ άουτ παιχνίδια που θα έχουν ενδιαφέρον. Όλος ο κόσμος όμως ασχολείται και αυτό δεν το αρνείται κανείς. Τις μπούρδες του στυλ αν είστε γυναίκα περάστε γυμνή μπροστά από την οθόνη αν είστε άντρας να της πείτε να προσέχει να μην κρυώσει δεν θα τις βρείτε εδώ. Για ένα καθαρό κούτελο ζω. Το είπα και ξαλάφρωσα.

Χθες είχε ρεπορτάζ στον ΑΝΤ1 από τη Νότια Αφρική και ο δημοσιογράφος ρωτούσε διάφορους οπαδούς άλλων χωρών να πούνε την άποψη τους για την Εθνική Ελλάδος. Ο πρώτος είπε πως πολλές εκπλήξεις έχουν γίνει όπως με τους Άγγλους και τους Γερμανούς και δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι παρόμοιο και με την Ελλάδα. Λογικός άνθρωπος. Δανός στην καταγωγή. Οι βόρειοι πάντα ήταν πιο λογικοί.

Ο δεύτερος τα είπε κάπως περίεργα. Μίλησε σαν τον πιο καμμένο οπαδό, βλέπε Μάκης ο μανάβης. Η Ελλάδα λέει παίζει μεγάλη μπάλα, οι παίχτες της έχουν σπουδαία τεχνική κατάρτιση, είναι το φαβορί στον αγώνα με την Αργεντινή και ότι θα επικρατήσουν εύκολα στον αγώνα της Τρίτης. Πάνω που έψαχνα θεωρίες που θα δικαιολογούσαν τον ανεξήγητο φανατισμό του ή το χωρίς λόγο και αιτία γλείψιμο στον Έλληνα δημοσιογράφο είδα τα μικρά γράμματα από κάτω του να λένε ''Βραζιλιάνος φίλαθλος''. Τυχαίο; Μπα, δεν παίζει.

2 σχόλια:

  1. με την ευκαιρία να σου πω τη θεωρία μου για το καθαρό κούτελο. όλοι γιαυτό ζούμε είναι αλήθεια αλλά κανείς δεν το πλένει όταν κάνουμε μπάνιο. τυχαίο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή