Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Ξύπνησα πρωί πρωί

με τη δροσούλα όχι από τη φωνή του θαλαμοφύλακα. Δεν ξυρίστηκα. Χουζούρεψα και άνοιξα την τηλεόραση. Παλιές κακές συνήθειες που δύσκολα κόβονται. Γνώριμη φυσιογνωμία από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα στην οθόνη. Ο βραβευμένος με fair play Ανατολάκης. Τον θυμάμαι να έχει ένα κάποιο πρόβλημα ομιλίας και σκέφτομαι θα κάνει διάλεξη για τα δυσλεκτικά άτομα. Σαν να έπιασε κάτι το μάτι στο κάτω μέρος της οθόνης για υποψήφιο βουλευτή. Μπα λέω ούτε το ΛΑ.Ο.Σ δεν θα μπορούσε να του κάνει πρόταση αυτού. Μετά το φιάσκο με τη Σαρρή έβαλαν μυαλό.

Οι απογοητεύσεις άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη. Το ίδιο και οι πληροφορίες που εισήλθαν στο κεφάλι μου. Ο πιο καθαρός αμυντικός στην ιστορία του Ελληνικού πρωταθλήματος θέλει να γίνει βουλευτής και να στηρίξει τον προπονητή του, τον μεγάλο Καρατζαφέρη. Τόσες ιδιότητες δεν έχει ούτε ο Κόκκαλης. Ο Καράτζα μας έστειλε όλους αδιάβαστους. Σε λίγο καιρό ίσως φτάσει τους τίτλους και τις τιμές του Ψωμιάδη. Είχα μια ελπίδα ότι θα τον απέλυε ο πρόεδρος αλλά στην ομάδα του ΛΑ.Ο.Σ τα δύο αυτά άτομα ταυτίζονται. Ο Ανατολάκης που λέτε μας είπε πως θα προσφέρει στον τομέα του. Στα σπασμένα γόνατα και τις κίτρινες κάρτες σκέφτηκα αλλά πάλι είχα άδικο. Ο τομέας του λέει είναι ο αθλητισμός γενικά. Πάλι καλά που δεν μας μίλησε και για την ευγενή άμιλλα και τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Ο ξεπεσμός του ανθρώπου με τις χίλιες ιδιότητες τελειωμό δεν έχει.

Να σου πάλι και κάτι ακόμα που δεν μου αφήνει περιθώρια αντίδρασης. Είχε κάνει πρόταση και στον Ψινάκη. Ωραίο πάλι και τούτο. Η ψηφοθηρία καλά κρατεί. Ευτυχώς για αυτόν υπάρχουν άτομα σαν τον Τάσο που τον στηρίζουν. Δυστυχώς για τον υπόλοιπο κόσμο. Κάπου εδώ ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος χάνει τη διάθεση του για σχόλια.

Διάβασα και για τα νέα προγράμματα των καναλιών. Το πρωινό του mega θα πάρει τον πούλο, του ant1 παίζει να πάει καλά. Το alter μοίρασε το προσωπικό του σε παραπάνω κουτσομπολίστικες εκπομπές και θα μας ζαλίσει με την μαντάμ Παλαιτσάκη. Κατά τα άλλα η νέα σειρά του Παπακαλιάτη ήδη θυμίζει το Festen στη βασική του ιδέα. Καλά κρατεί ο Χριστόφορος. Άντε και καλή τηλεοπτική χρονιά να έχουμε. Άντε και άνετη επικράτηση του Άρη με το Μαρούσι την τρίτη. Άντε και καλή τύχη μάγκες.

5 σχόλια: