Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Κάτι λείπει φέτος από τους τελικούς

Τα έχουμε ξαναπεί για αυτό θα είμαι περισσότερο λακωνικός. Αναμενόμενα τα σκουπίσματα Παναθηναικού και Ολυμπιακού και φτάσαμε στα παιχνίδια με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Θα σας τα υπενθυμίσω για όσους δεν ξέρετε. Άρης - Μαρούσι 3-0(βαριά βαριά 3-1) και Παναθηναικός πρωταθλητής σπάζοντας έδρα στον τρίτο ή στον τελευταίο αγώνα. Ήθελα να το πω πιο διακριτικά. Έπρεπε να είχα ευχηθεί να γίνουν καλοί αγώνες, να κερδίσουν οι καλύτεροι και του χρόνου ο Γιαννάκης να επιστρέψει στο Μαρούσι. Για τους αργόστροφους της παρέας κάτι τέτοιο θα σήμαινε Άρη στην τρίτη θέση και Ολυμπιακό στη δεύτερη. Μη απαραίτητη η διευκρίνιση αλλά δεν πειράζει. Είμαστε έτοιμοι για το σημερινό τελικό αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι κάτι λείπει. Το ίδιο που έλειπε και από το γαμάτο final four της Euroleague. Κάτι που θα έκανε την παρακολούθηση των αγώνων ακόμα καλύτερη. Μιλάω φυσικά για τον μέγιστο Βασίλη Σκουντή.

Θα θυμάστε την αναμετάδοση από το τηλεοπτικό κανάλι Σκάι. Είχαμε όλοι μας λίγο πολύ σιχτιρίσει, ξενερώσαμε, τσατιστήκαμε. Δεν ήταν και απαράδεκτη αλλά ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Ακόμα και στο ρεπορτάζ είχαμε πρόβλημα. Καλό είναι να βλέπεις τη Χριστίνα Βραχάλη να φλερτάρει μπροστά στο φακό με τον Σπανούλη αλλά εκεί έπρεπε να είναι ο Σκουντής. Ήταν ικανός να ρωτήσει ''Από τις μέρες που σε αποκαλούσαν turnovermachine στο nba τώρα προέκυψες καλύτερος παίχτης της Ευρώπης. Πως νιώθεις για αυτό;''

Το έχει μέσα του ο άνθρωπος. Από τις ενδιαφέρουσες και καθόλου τυποιημένες συνεντεύξεις του μέχρι τις απίστευτες περιγραφές. Κάνει την παρακολούθηση ενός αγώνα ευχάριστη και φυσικά έχει τρομερές γνώσεις πάνω στο άθλημα. Δεν ξέρω τι λένε οι πολλοί πάντως προτείνω να μην συνεργάζεται αποκλειστικά με ένα κανάλι. Όπου δείχνει μπάσκετ να κάνει αυτός τις αναμεταδόσεις. Θα μας λείψουν ατάκες τύπου'' Ο Μπατίστ είναι πιο αλτερός και συγχωρήστε μου το αδόκιμο της έκφρασης''. Μετά το κλασικό βάλτο αγόρι μου τον ακούγαμε να λέει κάτι Γιοβάισα, όπως τότε. Εμείς που το 1987 δεν είχαμε και την πιο προχωρημένη ηλικία νομίζαμε πως ο τελικός είχε λήξει με τις βολές του Καμπούρη. Μάθαμε έστω και με καθυστέρηση ποιος πέταξε το τούβλο από τη γωνία.

Δεν έχω να πω περισσότερα. Είναι κρίμα για το μπάσκετ να μην έχει κάποιον άλλο καλό αναμεταδότη. Αν σπαστούμε πολύ υπάρχει και η σίγαση πάντως.
Τα ξαναλέμε.

1 σχόλιο:

  1. τίποτα δν λείπει φίλε.

    μας φτάνει το άφρο μαλλί του τσίλντρες με του χειρότερο στυλ μετά τον πάσπαλιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή