Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Lost season 5 Episode 9 - Namaste

Δυο βδομάδες υπομονή. Σήμερα θα πρωτοτυπήσω μετά από καιρό. Το πρώτο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου που δεν ήταν καλό. Μια παγωμάρα την έφαγα κατάμουτρα. Θα την ξεπεράσω ελπίζω. Το περίμενα πως και πως το συγκεκριμένο επειδή είχε ωραίο τίτλο. Περίμενα να μάθω πολλά παραπάνω για την πρωτοβουλία Ντάρμα. Δεν έγινε κάτι τέτοιο. Στην ουσία δεν μάθαμε και κάτι πέρα από ότι το μωρό της Έιμυ ήταν ο Ήθαν και είδαμε και τον Μπεν σε μικρή ηλικία. Κατά τα άλλα κύλησε όλος ο χρόνος προσπαθώντας να βρει μια δικαιολογία ο Σώγιερ για να καλύψει τους τρεις και να σώσει το τομάρι του Σαγίντ. Χρειαζόταν σαράντα λεπτά για αυτή την διαδικασία; Μπα

Είδαμε και την πτώση της πτήσης 316. Τι να σου πω. Είμαι συγκλονισμένος. Το ξέραμε ότι ο Φρανκ είναι καλός πιλότος. Μας το είπαν μπόλικες φορές. Η πτήση έπεσε στο δίπλα νησί. Είναι άραγε εκείνο που κρατούσαν αιχμάλωτους τον Τζακ την Κέητ και τον Σώγιερ; Δεν μπορεί παρά να είναι αυτό αν και πλέον δεν είμαι για τίποτα σίγουρος. Κάποια στιγμή θα σκάσει και σε εκείνη την παρέα ο Λοκ. Αυτό το περιμένω. Πήγε να γίνει κάτι καλό με την εμφάνιση του Κρίστιαν. Δεν έγινε αλλά προμηνύει εξελίξεις η σκηνή με την φωτογραφία.

Αν θυμάμαι καλά ο Μπεν ήταν μικρός όταν σκότωσε όλους της Ντάρμα. Επιμένω λοιπόν ότι δεν απέχει και πολύ χρονικά αυτή η στιγμή. Ότι είναι να γινει θα γίνει είπε ο Ντάνιελ. Αλήθεια αυτή η ψυχή γιατί δεν είναι πια μαζί τους; Υποθέτω λοιπόν ότι οι της Ντάρμα θα πεθάνουν και μάλλον ο μικρός Μπεν θα φυγαδεύσει τον Σαγίντ και τους υπόλοιπους. Βέβαια τότε θα γίνουν Άλλοι. Θα πάρουν και τον Ήθαν μαζί τους, μην τον ξεχνάμε και αυτόν τον αχώνευτο. Δεν ξέρω. Κρίμα πάντως γιατί ήταν ένα αδιάφορο επεισόδιο. Από τα μέσα του τρίτου κύκλου είχα να νιώσω έτσι. Ας ελπίσουμε ότι τα επόμενα θα μοιάζουν με όλα τα προηγούμενα του πέμπτου κύκλου και όχι με αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου