Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Σ.Θ.Ε ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΟ part3

Μιας και γύρισα από την εμπειρία του ΑΣΕΠ είπα να ολοκληρώσω την τριλογία. Πριν από αυτό ας σας πω τι μου έμεινε από τον διαγωνισμό. Δυο απλά πράγματα. Ότι τα σαπουνιά έχουν και ένα άλλο αστείο όνομα, σάπωνες και ότι η υπεραγωγιμότητα σε χαμηλές θερμοκρασίες είναι βασική γνώση λυκείου παρόλο που δεν την διδάχθηκα στο πανεπιστήμιο. Άντε και σε δύο χρόνια τα ξαναλέμε.

Υπάρχουν πολλοί καινούριοι αναγνώστες στο blog(την jimmy rose εννοώ) που πιθανότατα δεν έχουν διαβάσει τα δύο πρώτα μέρη της θρυλικής πλέον τριλογίας. Φυσικά θα τα διαβάσουν αλλά επειδή είναι και κομματάκι μπουμπούνες θα διαβάσουν πρώτα αυτό και μετά τα προηγούμενα. Εξάλλου είναι αυτοτελή. Κάτι σαν τα χρώματα του Κισλόφσκι που με όποια σειρά και να τα δεις ίδιους ύπνους θα ρίξεις. Έλα αστειεύομαι η μπλε ήταν ανεπανάληπτη, η άσπρη εκπληκτική και η κόκκινη πολύ καλή. Πάλι ξέφυγα από το θέμα και δεν το ήθελα. Είπαμε να βάλω σάλτσα στην αρπαχτή μου αλλά όχι και τόση. Κατάφερα να το κάνω σαν ζουμερό σπετζοφάι που ψάχνεις με το κουτάλι να βρεις τα λουκάνικα μες στην σούπα. Χάνεται η ουσία μες στο ζουμί ρε γαμώτο. Απλά να υπενθυμίσω σε κάποιος και να γνωστοποιήσω σε κάποιους άλλους ότι σε αυτή την τριλογία κάνω σύγκριση της σχολής που άφησα τα νιάτα και τα μαλλιά μου με αγαπημένα μου βιβλία. Μετά το 1984 και την Δίκη έρχεται η σειρά της Λάμψης του συγγραφέα που έχει επηρεαστεί από το δικό μου κατά του δαίμονα εαυτού.

Εκεί ο ο Τζακ Τορανς βρίσκει την δουλειά του επιστάτη σαν μια καλή ευκαιρία να τελειώσει το νέο του βιβλίο και να πληρωθεί χωρίς ουσιαστικά να δουλέψει. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια για τον Τζακ που λέει και ο σοφός λαός. Ωχ αυτά τα έχω γράψει στο review μου. Επαναλαμβάνομαι. Σαν δεν ντρέπομαι. Έτσι είναι και για εμάς η σχολή. Πάμε εκεί για να μορφωθούμε και να καταστήσουμε τους εαυτούς μου χρήσιμους στην κοινωνία. Με ένα σμπάρο ένα τρυγόνι και κάτι που λέει ο σοφότερος argram. Η θέση που είναι χτισμένο το ξενοδοχείο Θέα είναι σχεδόν ίδια με αυτή της σχολής μας. Ε ναι καλά είμαι λίγο υπερβολικός. Αν δείξετε όμως καλή διαγωγή και φαντασία και διαγράψτε το Γεννηματάς, την Μελενίκου, όλη την Άνω Πόλη και τέλος την έκθεση θα δείτε σε πόσο ερημική τοποθεσία είναι χτισμένη η σχολή μας. Αφού τα φανταστήκατε όλα αυτά δεν κολλάτε να προσθέσετε και λίγο χιόνι και να μου σφίξετε το χέρι γιατί για ακόμα μια φορά είχα δίκιο. Ενώ όλα μοιάζουν τόσο ρόδινα τρελαίνεστε και εσείς και αρπάζετε ένα μπαστούνι του κροκέ... Ωχ που να το βρείτε αυτό. Πάρτε ένα του γκολφ... Μπα τώρα θα γίνουμε σαν το funny games... Μμμμ τελικά πάρτε το μπαστούνι του παππού ή της γιαγιάς σας. Πάλι βρήκα την λύση. Αρπάζετε λοιπόν το μπαστούνι του παππού ή της γιαγιάς σας και φωνάζετε στους καθηγητές σας '''ελάτε εδώ άτακτα κουταβάκια να πάρετε το φαρμακό σας''. Ο πληθυντικός είναι απαραίτητος. Στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας και καθωσπρεπισμού Στο τέλος καταλήγετε να υπερθερμανθείτε και να εκραγείτε. Αυτό ήταν

Υ.Γ Τέλειωσε και η αρπαχτή μου και εσείς χάσατε λίγα λεπτά από την ζωή σας. Δεν πειράζει με τα Matrix 3, xmen 3, lord of the rings 3 χάσατε ώρες από την ζωή σας. Γύρω στις 6. Ακολουθώ τις επιταγές της μόδας να κάνω το τρίτο και τελευταίο μέρος μούφα. Από τα προαναφερθέντα πάντως το δικό μου ήταν καλύτερο. Αν διαφωνείτε θα γράψω και άλλες τρεις συνέχειες χειρότερες και από τα saw. Ξανασκεφτείτε το πριν μου πείτε οτιδήποτε.

11 σχόλια:

  1. ο λαος ζητα 4η συνεχεια, αναλογη του Hannibal. σκεψου το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας προσβάλεττε Mr Argram...Βεβαίως και έχω διαβάσει τα δύο προηγούμενα μέρη...Και δεν είμαι μπουμπούνας....Είμαι μπουμπούνα...μα ααααααα!!
    ;)
    Που στάθηκα θα μου πεις...Αλλά δεν κατέχω αναίτια τον τίτλο της Μις Zippo 2007!!

    Υγ.Ίσως το τρίτο μέρος του Lord να μην ήταν ισάξιο του 2ου αλλά αυτό δεν υποβιβάζει την δική του αξία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χμμμου..

    Θαρρώ πως η τριλογία 'Διορισμένος στην Λήμνο: Φθινόπωρο/Χειμώνας/Άνοιξη' θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία..:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το δύσκολο θα είναι να γράψω κάτι χειρότερο από το hannibal rising. nashira σε αγνοώ επιδεικτικά. jimmy rose μπορώ να σε λέω ράνια; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ^
    Αν ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον Άρχοντα, θα σε κάνω να καταπιείς σάπωνα με το λογότυπο του Lost!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι μπορεις να με λες Ρανια!

    Βασια νομιζω σε καλυψα στο θεμα του Αρχοντα...εεε? ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τον άρχοντα τον έβαλα και αυτόν μέσα κυρίως για λόγους πρόκλησης και τελικά πέτυχα τον στόχο μου. :P όχι ότι τον θεωρώ και ταινιάρα αλλά με τίποτα δεν είναι τόσο μούφα όσο το μάτριξ ή το xmen.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι Ράνια μου! :-)

    argram, σταμάτα να προκαλείς μέσω αρνητικού σχολιασμού του Άρχοντα! Δείξε λίγο σεβασμό ρε Χαμένε!
    X-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σεβασμο σε ποιον; στα τριχοποδαρα χομπιτ ή στους γεροξούρες μάγους;
    συνεχίζω όπως βλέπεις :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά καλά! Τράβα δες τον Bergman σου και μην με συγχίζεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή