Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ακόμα μία απομυθοποίηση

Μετά τον ένα και μοναδικό Φωτούλη ήρθε και η σειρά του απόλυτου ειδώλου; Μπα κάπως αλλιώς αποκαλούσε τον εαυτό του όταν έβγαινε σε μεγάλο κανάλι της πρωτεύουσας σε σατιρική εκπομπή. Το ξέρω πως δίνω ελλειπή στοιχεία αλλά το κάνω συνειδητά επειδή ζήλεψα τη δόξα της Σταματίνας Τσιμτσιλή που παρεπιπτόντως φυσικά και την προτιμώ για παρουσιάστρια του Μπλα Μπλα από την αχώνευτη Βάσια Λόη.

Θα σας δώσω περισσότερες πληροφορίες για αυτόν επειδή είμαι καλύτερος άνθρωπος και δεν είμαι κυνηγός της τηλεθέασης. Γνωστός παρουσιαστής (εδώ γελάμε, σερνόμαστε στα πατώματα, ξερνάμε από τα γέλια)της Θεσσαλονίκης(συντοπίτες όλοι) συνελήφθη για παιδεραστία. Το αξιόπιστο ίντερνετ αναφέρει πως φωτογράφιζε ημίγυμνους ανήλικους, μετά λέει πως φιλούσε και χούφτωνε έναν 17χρονό ή 16χρόνο ποδοσφαιριστή επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά τη σχετικότητα του χρόνου. Ναι το καταλάβατε ήδη, έχει μια σχέση με το χώρο του ποδοσφαίρου. Δεν παίζει, δεν προπονεί αλλά πηγαίνει στα γήπεδα κουβαλώντας ένα μικρόφωνο. Έχει μιλήσει για το κέρινο ομοίωμα του Φρανκ Ζάρα και έχει μπει σε σολάριουμ - σπα με τα ρούχα. Δεν θα πω παραπάνω για να μην θιγεί η υπόληψη και η τιμή του.

Σίγουρα το θέμα μπορεί και πρέπει να πάρει πιο σοβαρές διαστάσεις για την υπερπροβολή ανθρώπων που δεν στέκουν καλά αλλά μήπως θα ιδρώσει το αυτί κανενός από τους υπεύθυνους; Μπα, ας απολαύσουμε την κοινωνία που εμείς επιλέξαμε να δημιουργήσουμε.

3 σχόλια:

  1. καταδικαστηκε αλλα ασκησε εφεση κι αφεθηκε ελευθερος.

    παρολα αυτα ειναι καπως του ματς ολο αυτο.. n'est-ce pas?
    ειχε αυτοπτη μαρτυρα το σκηνικο ο οποιος και καλεσε την αστυνομια..δλδ οκ, ας παιξει και κανενα τζοκερ το θυμα.

    παρεμπιπτοντως, μηπως ειμαι πολυ καχυποπτη;

    pd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και να οργάνωσε κάτι τέτοιο για να κερδίσει λίγη δημοσιότητα, που είναι αλήθεια πως καιρό είχε να ακουστεί, παρά είναι ακραίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν πιστεύω πως το οργάνωσε,το αντίθετο.
    μάλλον του την έφεραν.

    pd

    ΑπάντησηΔιαγραφή