Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Lost Season 6 Episode 10 - The Package

Πέρασε ο καιρός και παρόλο που διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα δεν είναι εύκολο να αντισταθώ στον πειρασμό του lost. Ποιος ξέρει, ίσως πάω στην κόλαση και δεν είναι καθόλου απίθανο να συναντήσω και τους αγαπημένους φανταστικούς χαρακτηρές. Εξάλλου δεν είναι λίγες οι φορές που προσπάθησαν να μας πείσουν ότι όλα όσα παρακολουθούμε στις οθόνες μας διαδραματίζονται στην κόλαση.

Αχταρμάς το σημερινό επεισόδιο με την έννοια ότι μπλέκει πολλά πρόσωπα κάτι που έγινε αμέσως αντιληπτό από το εισαγωγικό δίλεπτο. Κεντρικά πρόσωπα ο Τζιν και η Σαν. Βρίσκονται και οι δύο σε διαφορετικά στρατόπεδα και για αυτό το λόγο παρακολουθούμε όλα τα άτομα που συγχροτίζονται μαζί τους τελευταία. Στο παιχνίδι μπαίνει και η παρέα του Γουίντμορ που από ότι φαίνεται θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Σε γενικές γραμμές η δομή δεν άλλαξε από εκείνη που είχαμε συνηθίσει στα προηγούμενα. Ζωή μετά και νησί. Στο πρώτο πάλι δεν πήραμε ξεκάθαρες απαντήσεις αν και φαίνεται ότι το συμπαθεστάτο ζευγάρι μάλλον διάλεξε το δρόμο του καλού. Μας εξήγησαν βασικά πως ακριβώς συναντήθηκαν ο Σαγίντ με τον Τζιν. Κάτι είναι και αυτό. Κατά τα άλλα συνεχίστηκε η πασαρέλα παλιών γνώριμων με έναν κάργα αχώνευτο τύπο, τον Μιχαήλ. Τι κατάρες του είχα ρίξει αυτουνού που δεν μπορούσε να πεθάνει δεν φαντάζεστε.

Στο νησί πάλι που είναι και το κυριότερο σημείο της ιστορίας είδαμε τη συνολική δύναμη των τριών στρατοπέδων και ετοιμαζόμαστε για να παρακολουθήσουμε τη στρατηγική που θα ακολουθήσουν στη προδιαγραφόμενη μάχη. Επιτέλους είναι και οι τρεις αποφασισμένοι για όλα ξεπερνώντας την αναποφασιστικότητά τους. Γενικά σχόλια είναι ότι ο Τζακ έχει πάρει ξανά τα ηνία της ομάδας και προσπαθεί να τους κρατάει ενωμένους, ο Άγνωστος Χ είναι κωλοχαρακτήρας και το δείχνει και τέλος ο Γουίντμορ ξέρει πραγματικά πολλά. Σίγουρα πιο πολλά από τον Μπεν. Γιατί επέτρεψε ο Τζέηκομπ μια τέτοια αλλαγή στην αρχηγεία των αυτόχθονων είναι μια καλή ερώτηση που πιθανότατα δεν θα πάρει απάντηση. Το τέλος ήταν πάλι δυνατό. Άλλος ένας παλιός γνώριμος και κάργα συμπαθητικός. See you in another life brotha. Ναι, ναι αυτός. Τι σχέση μπορεί να έχει με τον Τζιν θα μάθουμε σύντομα. Προμηνύεται μεγάλη καταστροφή πάντως.

Άντε τα λέμε την επόμενη βδομάδα μάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου